Deur- en meubelbeslag Kookshop en huishoud Ijzerwaren en doe-het-zelf Machines en gereedschap
       
Home Promoties Over ons Contact
 
 

Over ons

Bax IjzerwarenVlakbij het centrum van Hamont, langs de drukke invalsweg vanuit Neerpelt ligt Bax ijzerwaren n.v., een speciaalzaak in gereedschappen & ijzerwaren en doe-het-zelfmaterialen van 1.000m2. Bax ijzerwaren n.v. heeft zich geprofileerd als een professionele partner voor vakman, bouw en industrie, maar ook de doe-het-zelver vind er zijn gading steeds voorzien van het juiste persoonlijke advies.

Bax ijzerwaren is dé specialist van de regio inzake ijzerwaren & bevestigingsmaterialen, siliconen & kitten, deur- en meubelbeslag. Maar ook professioneel gereedschap van merken zoals o.a. Makita, Bahco, Stanley Metabo, Bosch, Knipex, Kärcher, Laserliner maken deel uit van het 20.000 stuks tellende assortiment.

Als vanzelfsprekend ontbreekt ook bij ons niet een afdeling sanitair & elektriciteit, verf & hout. Je vind er bovendien alle gereeschappen voor de tuin.

Bovenal is Bax ijzerwaren gekend omwille van zijn zeer persoonlijke aanpak en doorgedreven service. We zoeken naar oplossingen op maat voor uw probleem. En dankzij ons lidmaatschap bij een aankoopgroepering staat dit alles garant voor snelle leveringen aan de beste prijzen. 'Bax ijzerwaren' staat voor 'kwaliteit'.

 

59 jaar ervaring

Bax ijzerwaren is met de de 2e generatie reeds 59 jaar een baken van vertrouwen. Ons trouw cliënteel weet onze ervaring en servicegerichte aanpak ten zeerste te waarderen, waardoor wij ook de komende jaren op deze basis verder willen groeien.

 
   
Open :  DI-VR : 8:30u-12:00u  13:00u-18:00u / ZA 8.30u-12:00u  13:00u-16:30u
Bax Ijzerwaren nv  -  Bosstraat 47  -  3930 Hamont-Achel  -  België
Tel. 011/62.10.23  -  bax.ijzerwaren@telenet.be
BE 0412.794.485

 

Disclaimer - Privacy Policy

 

Copyright © 2017 Webdesign Creatic